verzendkosten

Mooqi hanteert één tarief voor verzenden:

Nederland:
€ 3,95 voor brievenbus post èn voor pakket post.

België:
€ 7,75 voor brievenbus post èn voor pakket post.

Je pakket wordt binnen 1 à 2 werkdagen verzonden met postnl of DHL. Is het een brievenbus pakketje of groter pakket dan ontvang je een track & trace code. Zijn het enkele kaartjes dan worden deze in een stevige envelop verzonden. Let op, de post doet er vaak nog 2 dagen over nadat je bericht van mij hebt gehad dat het verzonden is. En op zondag, maandag en feestdagen wordt er geen post bezorgd. Postnl geeft aan dat het zelfs 4 bezorgdagen kan duren, dus bestel tijdig, zeker in drukke periodes. Het kan dan een week duren voor je bestelling in huis is!

Let op: krijg je in de winkelmandje onder het product de tekst “beschikbaar via nabestelling”? Hou dan rekening met een wat langere levertijd.

Mooqi streeft naar zo min mogelijk plastic gebruiken bij het verpakken. Maar sommige erg kwetsbare edelstenen hebben de bescherming van bubbeltjesplastic nodig. Ik bewaar al het plastic verpakkingsmateriaal dat ik ontvang en hergebruik dat voor het verzenden van Mooqi producten die extra bescherming nodig hebben.

Ook kleine bestellingen hebben een verzendtarief in NL van €3,95. Dat gaat dan niet helemaal naar de postzegel, maar mag je beschouwen als een kleine bijdrage in de arbeid en het materiaal dat nu eenmaal met verzenden gepaard gaat. Ik hoop op je begrip!

Woon je in Veghel (postcodes 5461, 5462, 5463, 5464, 5467) dan is verzenden gratis! Ik kom het dan gewoon even brengen.

Wil je je bestelling bij mij thuis in Veghel op komen halen en dus geen verzendkosten betalen? Stuur me dan voordat je bestelt even een berichtje via social media of email info@mooqi.nl

 

retour of ruilen

Als het artikel toch niet is wat je had gehoopt, kun je het naar mij terugsturen en krijg je een terugbetaling. Of, als je dat wil, gelegenheid tot ruilen. Stuur me dan eerst even een email op info@mooqi.nl. Want ik hoor graag je feed back en wil het netjes voor je oplossen.

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, zolang ze intact, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Let op dat het netjes verpakt verstuurd wordt. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening, behalve natuurlijk als Mooqi een foutje heeft gemaakt.

Meer informatie op de pagina algemene voorwaarden.

 

BETALINGEN VAN MOOQI BESTELLINGEN VERLOPEN VIA DE BETALINGSSERVICE MOLLIE