verzendkosten

Mooqi hanteert één tarief voor verzenden:

Nederland:
€ 3,95 voor brievenbus post èn voor pakket post.

België:
€ 7,75 voor brievenbus post èn voor pakket post.

Je pakket wordt binnen 1 à 2 werkdagen verzonden met postnl. Is het een brievenbus pakketje of groter pakket dan ontvang je een track & trace code. Zijn het enkele kaartjes dan worden deze in een stevige envelop verzonden. Let op, de post doet er vaak nog 2 dagen over nadat je bericht van mij hebt gehad dat het verzonden is. Op maandag wordt er geen post bezorgd.

Let op: krijg je in de winkelmandje onder het product de tekst “beschikbaar via nabestelling”? Hou dan rekening met een wat langere levertijd.
(Kerst) wenskaarten die voor 25 november besteld zijn krijg je uiterlijk 9 december binnen.
Krijg je deze melding niet, dan heb ik nog voldoende voorraad en ontvang je je bestelling lekker snel!

Mooqi streeft naar zo min mogelijk plastic gebruiken bij het verpakken. Maar sommige erg kwetsbare edelstenen hebben de bescherming van bubbeltjesplastic nodig.

Woon je in Veghel dan is verzenden gratis! Ik kom het dan gewoon even brengen.

retour of ruilen

Als het artikel toch niet is wat je had gehoopt, kun je het naar mij terugsturen en krijg je een terugbetaling. Of, als je dat wil, gelegenheid tot ruilen. Stuur me dan eerst even een email op info@mooqi.nl. Want ik hoor graag je feed back en wil het netjes voor je oplossen.

Bestellingen kunnen binnen 14 dagen na ontvangst worden geretourneerd, zolang ze intact, ongebruikt en onbeschadigd zijn. Let op dat het netjes verpakt verstuurd wordt. De verzendkosten voor het retour sturen zijn voor je eigen rekening, behalve natuurlijk als Mooqi een foutje heeft gemaakt.

Meer informatie op de pagina algemene voorwaarden.

 

BETALINGEN VAN MOOQI BESTELLINGEN VERLOPEN VIA DE BETALINGSSERVICE MOLLIE